831747 Hits | Laatste update: Tuesday, August 04, 2020 |
Zorgeloos op vakantie in Corona-tijd
We kunnen weer op vakantie
Alleen dromen hoeft niet meer, we kunnen weer echt op vakantie naar het buitenland. En dat is gunstig voor de wintersport want op verschillende gletsjergebieden wordt momenteel alweer geskied. Dit betekent dat de maatregelen die nu genomen worden, straks in de Winter van 2021 uitvoerig besproken en getest zijn. Zo zijn we straks alleen nog maar beter voorbereid op het komende winterseizoen. We kunnen ons goed voorstellen dat de ontwikkelingen omtrent het Corona-virus veel vragen oproepen. Op deze en volgende pagina's proberen we je daarom zoveel mogelijk duidelijkheid te geven.

Bij All Season Sports boek je zonder risico jouw Schaatsreis
Verlang jij ook zo naar een weekje schaatsen op de Weissensee? Dan vraag je je vast af welke voorwaarden er gelden indien je reis niet door kan gaan in verband met Corona. Wij leggen het je uit:

Als All Season Sports de door jou geboekte reis niet kan leveren vanwege de maatregelen in verband met het Corona-virus, wordt de boeking geannuleerd en heb je daarmee gewoon recht op een retournering van de reissom. Je kunt bij ons dus zonder risico je Schaatsreis vastleggen. Mocht All Season Sports de reis wel kunnen leveren maar je wilt zelf annuleren, dan gelden zoals altijd de standaard annuleringsvoorwaarden en zullen wij dus annuleringskosten berekenen.

STO-Garant, veilig en vertrouwd naar de Weissensee
All Season Sports is aangesloten bij STO-Garant, om zo onze klanten zoveel mogelijk zekerheid en duidelijkheid te bieden. Dit betekent dat in het geval van faillissement, de door jou betaalde reissom gedekt wordt door STO-Garant. Zo ben je er altijd zeker van dat je vakantie door kan gaan of dat je je geld terugkrijgt. Kijk voor meer informatie op de site van STO-Garant.

Wet en regelgeving
De gezondheid van onze klanten staat te allen tijde voorop. Wij volgen daarom als reisorganisatie nauwkeurig de adviezen van het RIVM en Buitenlandse Zaken. Deze zijn leidend voor ons.
We werken nauw samen met onze lokale partners in de Weissensee om op de hoogte te blijven van de actuele situatie rondom de maatregelen betreffende het Corona-virus.

Wat kun je zelf doen?
Zorg dat je op de hoogte bent van de regels die gelden in het land van bestemming en hoe je je kunt voorbereiden op je reis. Hieronder staan verschillende tips om wijs op reis te gaan:
* Download de Reisapp van Buitenlandse Zaken. Deze app geeft een duidelijk beeld van de actuele situatie per land.
* Op Nederlandwereldwijd.nl vind je de meest actuele reisinformatie en overige informatie betreffende het Coronavirus en reizen naar het buitenland.
* Probeer de gestelde hygiŽne maatregelen ook tijdens je vakantie zo goed mogelijk in acht te nemen. Kijk voor meer informatie op de website van het RIVM.

NOG VRAGEN?
Kijk op de volgende 2 pagina's even wat voor maatregelen we gaan treffen in het Hotel en in de Touringcar. We proberen je op deze pagina zoveel mogelijk actuele informatie te verstrekken, deze kan dus in de loop van de tijd veranderen.
Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Bellen of mailen mag natuurlijk ook altijd.