922498 Hits | Laatste update: Tuesday, November 16, 2021 |
Zorgeloos op vakantie in Corona-tijd in 2023
WE KUNNEN WEER OP VAKANTIE IN 2023!!
We kunnen ons goed voorstellen dat de ontwikkelingen omtrent het Corona-virus veel vragen oproepen. Op deze en volgende pagina's proberen we je daarom zoveel mogelijk duidelijkheid te geven.

BIJ ALL SEASON SPORTS BOEK JE ZONDER RISICO JOUW SCHAATSREIS
Verlang jij ook zo naar een weekje schaatsen op de Weissensee? Dan vraag je je vast af welke voorwaarden er gelden indien je reis niet door kan gaan in verband met Corona. Wij leggen het je uit:

In Oostenrijk gelden momenteel inreisvoorwaarden. Binnen Oostenrijk geldt nu het 2G principe, dat houdt in gevaccineerd of genezen. Al onze deelnemers MOETEN daar aan voldoen. Wij zullen dat via de Corona-check-app ook moeten controleren bij aankomst in Oostenrijk of bij vertrek met de bus in Nederland. Je QR-code moet dus geldig zijn, zowel bij vertrek naar Oostenrijk, als bij aankomst in Nederland.

WAT HOUDT MOMENTEEL EEN GELDIGE QR-CODE IN
* U bent volledig gevaccineerd met 2 vaccinaties. Een eenmalig Janssen-vaccin is dus niet voldoende in Oostenrijk.
* Uw tweede vaccinatie is niet langer dan 270 dagen geleden gegeven. Direct na de 2e vaccinatie wordt u als volledig gevaccineerd gezien.
* U bent hersteld van corona en u heeft 1 vaccinatie gehad. In dit geval moet u een positieve PCR-test laten zien die minstens 21 dagen voor uw 1e vaccinatie is afgenomen. U heeft de 1e vaccinatie niet langer dan 270 dagen geleden gekregen.
* U heeft een medische verklaring waaruit blijkt dat u in de 180 dagen voor uw aankomst met corona besmet bent geweest. De verklaring kan pas 14 dagen na de eerste verschijnselen van de besmetting afgegeven worden. In de verklaring moet staan dat u niet langer een infectierisico bent op basis van onderzoek door een medisch laboratorium.

EXTRA VOORZORGSMAATREGEL
All Season Sports wil een EXTRA voorzorgsmaatregel hanteren, zodat wij met zijn allen in de Weissensee in een nog veiligere bubbel kunnen genieten van een heerlijke, zorgeloze vakantie. Van alle deelnemers verwachten wij dan, dat zij een negatieve Snel-test (gratis bij de GGD, geen zelftest) kunnen tonen, van maximaal 24 uur oud. Mocht u met eigen vervoer gaan en uw reis duurt langer dan 24 uur (bv overnachting) dan heeft u een PCR-test nodig van maximaal 48 uur geldigheid. Via je QR-code op je telefoon kan deze getoond worden bij aanvang van de Busreis of wanneer u met eigen vervoer komt, bij aankomst in het Pension.

Als All Season Sports de door jou geboekte reis niet kan leveren vanwege de door de overheid gestelde maatregelen in verband met het Covid-19-virus, wordt de boeking geannuleerd en heb je daarmee gewoon recht op een restitutie van de reissom, minus Ä 25,00 administratiekosten. Ook wanneer blijkt dat jij door Covid-19 gerelateerde symptomen niet mee kan, krijg je de reissom retour, minus Ä 25,00 administratie kosten. Je kunt bij ons dus zonder risico je Schaatsreis vastleggen.

Mocht All Season Sports de reis wel kunnen leveren maar je wilt zelf annuleren, vanwege niet-gerelateerde Covid-19 oorzaken, dan gelden zoals altijd de standaard annuleringsvoorwaarden en zullen wij dus annuleringskosten moeten berekenen.

STO-GARANT, VEILIG EN VERTROUWD NAAR DE WEISSENSEE
All Season Sports is aangesloten bij STO-Garant, om zo onze klanten zoveel mogelijk financiŽle zekerheid en duidelijkheid te bieden. Dit betekent dat in het geval van faillissement, de door jou betaalde reissom gedekt wordt door STO-Garant. Zo ben je er altijd zeker van dat je vakantie door kan gaan of dat je je geld terugkrijgt. Kijk voor meer informatie op de site van STO-Garant.

WET EN REGELGEVING
De gezondheid van onze klanten staat te allen tijde voorop. Wij volgen daarom als reisorganisatie nauwkeurig de adviezen van het RIVM en Buitenlandse Zaken. Deze zijn leidend voor ons. We werken nauw samen met onze lokale partners in de Weissensee om op de hoogte te blijven van de actuele situatie rondom de maatregelen betreffende het Corona-virus.

WAT KUN JE ZELF DOEN?
Zorg dat je op de hoogte bent van de regels die gelden in het land van bestemming en hoe je je kunt voorbereiden op je reis. Hieronder staan verschillende tips om wijs op reis te gaan:
* Download de Reisapp van Buitenlandse Zaken. Deze app geeft een duidelijk beeld van de actuele situatie per land.
* Op Nederlandwereldwijd.nl vind je de meest actuele reisinformatie en overige informatie betreffende het Coronavirus en reizen naar het buitenland.
* Probeer de gestelde hygiŽne maatregelen ook tijdens je vakantie zo goed mogelijk in acht te nemen. Kijk voor meer informatie op de website van het RIVM.

NOG VRAGEN?
Kijk op de volgende 3 pagina's om te zien wat voor maatregelen we gaan treffen in het Hotel,in de Touringcar en tijdens het Sportieve Programma. We proberen je op deze en komende pagina's zoveel mogelijk actuele informatie te verstrekken, deze zou dus in de loop van de tijd kunnen veranderen, omdat de maatregelen veranderen.
Mocht u toch nog vragen hebben, bel of mail ons gerust, schroom niet om ons te contacten.