959570 Hits | Laatste update: woensdag 29 maart 2023
CORONA Richtlijnen voor het Bus vervoer

Hieronder proberen wij duidelijkheid te verschaffen en zoveel mogelijke eventuele twijfel weg te halen over de busreizen, in de eventuele Corona tijd.

De Schaatsreis naar de Weissensee is nog ver weg en wij gaan er voor zorg dragen dat iedereen die met de bus meerijdt op een gezonde manier op de Weissensee aankomt.

LUCHTKWALITEIT IN DE BUS
De luchtkwaliteit in een touringcar kan zich over de hele linie meten met de luchtkwaliteit in een vliegtuig, op basis van de hieronder opgenomen kenmerken:
Ventilatie; de luchtstroom in een touringcar is verticaal – een belangrijke voorwaarde voor een gezonde luchtkwaliteit. De instroom van verse (buiten)lucht vindt plaats vanaf boven en vervolgens wordt de ‘gebruikte lucht’ via de roosters op de vloer in het middenpad weer afgevoerd naar buiten.
Lucht; In een touringcar wordt de lucht 65-100 keer per uur 100 procent ververst. Zo is er continu 80-85 procent verse lucht aanwezig in de touringcar.
Luchtfilters; De moderne en hoogwaardige, met extra antibacteriële/virus dodende spray bewerkte, luchtfilters aan boord maken de lucht vrij van ziekteverwekkers.
• Het risico op besmetting in de touringcar is zeer laag. De combinatie van goede verticale ventilatie, hoge kwaliteit luchtfilters en het hoge percentage verse (buiten)lucht beperkt het risico op verspreiding van het virus. De deelnemers kunnen er zeker van zijn dat de gefilterde lucht in touringcars zeer veilig en schoon is.
• De stoelen staan onderling afgesteld op Royal-Class, dus de afstand is al groter dan in een gewone Touringcar. Ieder deelnemer heeft een eigen vaste stoel, zoals we ieder jaar altijd hebben.
EXTRA OPTIE: Er is de mogelijkheid om de stoel naast u te reserveren, zodat u niemand naast u heeft zitten. Hier rekenen wij dan € 100,00 extra voor op de normale busprijs.

Wij hopen zo de eventuele twijfel voor het busvervoer naar de Weissensee enigszins weg te hebben gehaald.
Uiteraard is niemand verplicht om met de bus te rijden, u mag ook met eigen vervoer of met de trein of vliegtuig.
Mocht u toch nog vragen hebben, bel of mail ons gerust, schroom niet om ons te contacten.