952851 Hits | Laatste update: woensdag 22 maart 2023
CORONA Richtlijnen voor in het Hotel

Hieronder de maatregelen die All Season Sports en de Familie Koch zouden kunnen nemen in het Hotel, indien de dan geldende Covid-19 regels gehanteerd zouden worden. Dit om alle deelnemers een veilig en gastvrij verblijf te bezorgen in Hotel-Gasthof Weissensee.

Uitgangspunt voor onze aanpassingen zijn de richtlijnen en aanbevelingen van de lokale en de Nederlandse overheid die dan eventueel gelden. In de aanloop naar De Schaatsreis op de Weissensee, kunnen de richtlijnen veranderen en zullen wij ook onze maatregelen moeten aanpassen.

AANKOMST IN HET HOTEL
Wij heten U graag persoonlijk welkom, we maken U wegwijs en we staan open voor vragen.
Voordat de deelnemers alle kamers zullen inchecken willen we graag de deelnemers een briefing geven over de dan geldende maatregelen gedurende de week. Dat zal plaats vinden in zowel de Eetzaal als de Bar, om zo niet teveel deelnemers in een ruimte te hebben. Dit gaat uiteraard onder het genot van een kopje koffie of thee.

HYGIËNE IN HET HOTEL
Wij garanderen regelmatige desinfectie van blootgestelde oppervlakken zoals deurgrepen, trapleuningen en liftknoppen met antibacteriële vloeistoffen. Het sanitair op uw hotelkamer en in onze toiletten wordt met extra zorg en desinfecterende middelen gereinigd.

MAATREGELEN IN DE EETZAAL
• Vanwege de drukte in de eetzaal is besloten om tijdens het diner en ontbijt, gebruik te maken van zowel de eetzaal als de bar. Zo zullen er per ruimte minder mensen aanwezig zijn en kunnen we de tafelschikking zo maken dat iedereen op gepaste afstand van elkaar af zit te eten.
• De buffetten zullen zowel in de eetzaal als in de bar gemaakt worden, zodat daar ook geen wachtrijen zullen ontstaan.

SAUNA
De sauna is geopend, handdoeken zijn aanwezig en kunnen gratis gebruikt worden. Maar er hangen regels over hoe de sauna's te gebruiken en over het maximaal aantal mensen wat in een sauna aanwezig mag zijn.

Wij hopen zo al uw vragen betreffende het verblijf in het Hotel te hebben beantwoord.
Mocht u toch nog vragen hebben, bel of mail ons gerust, schroom niet om ons te contacten.