959560 Hits | Laatste update: woensdag 29 maart 2023
CORONA Richtlijnen voor het Sportieve Programma

Tijdens onze Schaatsreizen in de Weissensee zal All Season Sports een gevarieerd sportief programma aanbieden gedurende de gehele week. Hieronder een korte uitleg hoe wij bij onze activiteiten rekening houden met de Corona richtlijnen.

DESINFECTEREN MATERIALEN
Waar materiaal gebruikt zal worden zullen er altijd desinfectie materialen aanwezig zijn om deze voor aanvang te ontsmetten. Het betreft materialen die gebruikt worden voor het sneeuwschoenwandelen, het langlaufen, de huurschaatsen maar ook bij het schaatsen slijpen, het rodelen, het eisstockschiesen, de fakkelwandeling, etc.

RUIMTE OM BUITEN TE SPELEN
Bijna alle activiteiten zullen in de buitenlucht plaats vinden, dus dat is volgens de Corona-richtlijnen geen probleem. Wij kunnen voor de deelnemers voldoende afstand garanderen op alle activiteiten en die ruimte is ook voldoende aanwezig. De drukte op de Weissensee met andere sporters valt altijd in onze weken mee. Op TV ziet u vaak opnames van de Alternatieve 11-Stedentocht en andere races, waar honderden mensen op het ijs staan. Maar in onze weken is dit niet het geval, dan is het lekker rustig op het ijs en in de sneeuw. Tijdens de muzikale warming-up, de vele schaatslessen, de langlauf-clinics, de sneeuwschoenwandelingen, het rodelen en natuurlijk ook de Toertocht kan de afstand ruim ingebouwd worden en zal dit nooit een probleem opleveren.

HET BINNEN SPELEN
Zodra we naar binnen gaan, moeten we ons in acht nemen en zullen we de activiteiten moeten aanpassen. Helaas komt de Disco-dans-avond te vervallen en zal na de Oorkonde-uitreiking, na de Toertocht, er ook niet gedanst mogen worden. Er zullen uiteraard alternatieven voor in de plaats komen, maar wat die gaan worden zal in de week zelf besloten worden.
De andere indoor activiteiten zullen gewoon doorgaan, maar met een maximum aantal deelnemers per keer en per ruimte. Hier moet men zich dan op de dag zelf voor inschrijven. Te denken valt aan de Schaats-slijp-instructie, de eventuele Schaats-Pub-Quiz en de Video-Schaatstechniek-Analyse.

Mocht u toch nog vragen hebben, bel of mail ons gerust, schroom niet om ons te contacten.